Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Butter cake
- 120 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g full cream milk
- 170 g gluten free flour mix (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 2 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Chocolate icing
- 400 g pure icing sugar
- 50 g cocoa powder (gluten free)
- 150 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp jam of choice (see Tips)
- 150 g desiccated coconut
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1934.4 kJ / 460.6 kcal
- Proteína
- 4.9 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 21.9 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 95.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten free self-raising flour
10min
Gluten free lemon tart
2h 25 min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Gluten free flour mix
10min
Gluten-free goodness pastry
1h
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1h 5min
Gluten free chocolate brownie
45min