Dispositivos y accesorios
Saffron arancini
Prep. 1h 30min
Total 25h 25min
36 pieces
Ingredientes
Arancini
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white wine180 g
-
saffron3 pinches
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter40 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
Arborio rice250 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
Assembly
-
quinoa flakes150 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella cheese cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)100 g
-
vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
68.8 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
521.5 kJ /
124.2 kcal
Grasa
9.1 g
Fibra
0.6 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
8.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crème brûlée
7h
Chocolate mousse
3h 20min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Chicken pad thai
55min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50min
Satay sauce
15min
Sunny gazpacho
25min
Classic mushroom risotto
30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Pork san choy bau
25min