Dispositivos y accesorios
Prawn and saffron risotto
Prep. 10min
Total 30min
2 portions
Ingredientes
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
647.1 mg
Proteína
20.5 g
Calorías
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
3.8 g
Grasa saturada
4.7 g
Carbohidratos
81.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for Me and You
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken cacciatore
50min
Seafood con arroz
45min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Salmon and fennel risotto
30min
Risotto verde
45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Asparagus risotto
40min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Classic mushroom risotto
30min
White fish and lemon risotto
30min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min