Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 560 g water, lukewarm
- ½ tsp saffron threads
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 80 g dry sherry
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to serve
- 200 g raw prawns, shelled and cleaned
- ½ lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 2 - 3 tsp butter (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2620.4 kJ / 626.3 kcal
- Proteína
- 20.5 g
- Carbohidratos
- 81.6 g
- Grasa
- 18.8 g
- Grasa saturada
- 4.7 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 647.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Seafood con arroz
45 min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Crab linguine
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
White fish and lemon risotto
30 min