Versiones compatibles
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Carbohidratos
- 24.9 g
- Grasa
- 62.6 g
- Grasa saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sodio
- 2164.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Chunky bolognese
50 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Aussie potato salad
1h 30 min
Curried sausages and lentils
1h
Beef ragu
1h 25 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Salami, pea and corn fritters
40 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min