Versiones compatibles
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Proteína
- 35.3 g
- Carbohidratos
- 24.9 g
- Grasa
- 62.6 g
- Grasa saturada
- 29.9 g
- Fibra
- 11.2 g
- Sodio
- 2164.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Apricot chicken risotto
30min
Mexican cottage pie
1h 30min
Chunky bolognese
50min
Beef ragu
1h 25min
Sweet and sour pork
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Bacon and spring onion potato salad
1h 5min
Parsnip and bean mash
25min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sausage and butter bean winter stew
25min