
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 3 fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 240 g fresh baby spinach leaves
- 10 sprigs fresh coriander leaves and stalks
- 40 g ghee (see Tips)
- 1 tsp fenugreek seeds
- 400 g brown onion cut into quarters
- 2 tbsp garlic paste (see Tips)
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp Kashmiri chilli powder
- 300 g canned chopped tomatoes
- 800 g boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)
- 1 tsp salt to taste
- ½ tsp ground black pepper to taste
- 1 lime juice only
- 2 - 3 tbsp natural yoghurt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 559.3 kcal / 2349.8 kJ
- Proteína
- 32.5 g
- Grasa
- 43.1 g
- Carbohidratos
- 8.5 g
- Fibra
- 8.4 g
- Grasa saturada
- 17.4 g
- Sodio
- 606.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Tandoori paste
5min
Madras curry powder
15min
Cucumber and mint raita
30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Bhuna gosht
1h 20min
Rogan josh
1h 35min