Lamb saag

Lamb saag

4.6 177 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingredientes

  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
    1 - 3
  • fresh baby spinach leaves
    240 g
  • fresh coriander leaves and stalks
    10 sprigs
  • ghee (see Tips)
    40 g
  • fenugreek seeds
    1 tsp
  • brown onion cut into quarters
    400 g
  • garlic paste (see Tips)
    2 tbsp
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground cumin
    1 tbsp
  • ground coriander
    1 tbsp
  • garam masala (see Tips)
    1 tbsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tsp
  • canned chopped tomatoes
    300 g
  • boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)
    800 g
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp
  • lime juice only
    1
  • natural yoghurt
    2 - 3 tbsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 559.3 kcal / 2349.8 kJ
Proteína 32.5 g
Grasa 43.1 g
Carbohidratos 8.5 g
Fibra 8.4 g
Grasa saturada 17.4 g
Sodio 606.8 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...