
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 4 makrut lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 400 g sweet potato peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 500 - 600 g pork loin cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 474.4 kcal / 1992.5 kJ
- Proteína
- 26.9 g
- Grasa
- 33.2 g
- Carbohidratos
- 15.8 g
- Fibra
- 5.5 g
- Grasa saturada
- 17.9 g
- Sodio
- 1069 mg
Recetas alternativas
Lamb korma
4 h
Easy satay chicken
40min
Beef rendang
1 h 55min
Thai red curry paste
15min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 h 40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai beef salad with noodles
1 h
Thai chilli chicken and basil
30min
Thai green chicken curry
30min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3 h 25min
Thai red chicken curry
30min