Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 15.8 g
- Grasa
- 33.2 g
- Grasa saturada
- 17.9 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 1069 mg
Recetas alternativas
Thai red chicken curry
30min
Coconut lamb curry
2h
Thai-style fish cakes
30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Quick massaman beef curry
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai chilli chicken and basil
30min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Thai green chicken curry
30min
Chiang Mai noodles
25min