Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 ( 44 valoraciones )

Ingredientes

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
564.1 kcal / 2369.3 kJ
Proteína
21.8 g
Grasa
40.2 g
Carbohidratos
27.5 g
Fibra
4.5 g
Grasa saturada
18.8 g
Sodio
1604 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas