Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter, softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli, cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese, crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2369.3 kJ / 564.1 kcal
- Proteína
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 27.5 g
- Grasa
- 40.2 g
- Grasa saturada
- 18.8 g
- Fibra
- 4.5 g
- Sodio
- 1604 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Cream of tomato soup
25min
Carrot and coriander soup
30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Cauliflower gratin
1h
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of mushroom soup
20min