
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Macadamia and Parmesan biscuits
- 70 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 70 g roasted salted macadamia nuts
- 50 g butter softened
- 100 g plain flour
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
Broccoli and blue cheese soup
- 50 g cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
- 250 g broccoli cut into florets
- 300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g full cream milk
- 1 tbsp plain flour
- 50 - 60 g blue cheese crumbled
- 1 - 2 pinches ground black pepper to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 564.1 kcal / 2369.3 kJ
- Proteína
- 21.8 g
- Grasa
- 40.2 g
- Carbohidratos
- 27.5 g
- Fibra
- 4.5 g
- Grasa saturada
- 18.8 g
- Sodio
- 1604 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Chicken liver pâté
2h 20min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Cauliflower soup with bacon dust
35min