Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder, plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots, cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas, rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 tbsp olive oil, to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1580 kJ / 376 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Carbohidratos
- 22.9 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 8.1 g
- Sodio
- 999.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Tuscan bean soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Broccoli almond soup
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min