Zucchini, lentil and coconut stew
TM6 TM5 TM31

Zucchini, lentil and coconut stew

4.3 (492 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tbsp olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • ½ red onion, cut into quarters
  • ¼ tsp ground turmeric
  • ½ tsp ground coriander
  • 200 g coconut milk
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 200 g water
  • 150 g red lentils
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
  • ½ red capsicum, cut into pieces (2 cm)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1 lime, cut into eighths, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1185.5 kJ / 282.3 kcal
Proteína
12.1 g
Carbohidratos
24.2 g
Grasa
13.8 g
Grasa saturada
7.1 g
Fibra
5.7 g
Sodio
538.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas