Versiones compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 67.1 g
- Grasa saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 1531.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Carrot and coriander soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min