Versiones compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 67.1 g
- Grasa saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 1531.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Carrot and coriander soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Mushroom soup
30 min
Broccoli almond soup
30 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Hearty seven vegetable soup
30 min