Versiones compatibles
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g raw cashews
- water, for soaking
Chive oil (optional)
- 250 g ice
- filtered water, for ice bath and for boiling
- 60 g fresh chives
- 150 g extra virgin olive oil
Soup and cashew cream
- 1 - 2 garlic cloves
- 100 g brown onion, cut into halves
- 3 spring onions/shallots, trimmed, white parts and half of green parts
- 80 g ghee
- 750 g water
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g broccoli, cut into small florets and stalks cut into thin slices
- 300 g frozen baby peas
- 200 g cauliflower, cut into small florets
- 2 tsp salt
- ground black pepper, to taste (optional)
- 2 egg yolks (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3018.3 kJ / 718.5 kcal
- Proteína
- 13.2 g
- Carbohidratos
- 13 g
- Grasa
- 67.1 g
- Grasa saturada
- 20.9 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 1531.4 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Broccoli soup with sage oil
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli almond soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Green goodness soup
10min
Carrot and coriander soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Zucchini soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min