White zucchini and cannellini bean soup
TM6 TM5

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 ( 22 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 brown onion cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
  • 500 g white zucchini cut into pieces (see Tips)
  • 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
  • 800 g canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
481.7 kcal / 2023.1 kJ
Proteína
29.2 g
Grasa
16.6 g
Carbohidratos
43.6 g
Fibra
16.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas