Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 29.2 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Grasa
- 16.6 g
- Fibra
- 16.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Beetroot risotto
35min
Lentil hotpot
12h 45min
Parsnip and bean mash
25min
Asparagus risotto
40min
Ratatouille
40min
Vegetable soup
35min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Zucchini soup
25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min