
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 g speck cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion cut into quarters
- 1 leek trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
- 200 g Savoy cabbage finely shredded (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 214 kcal / 898.8 kJ
- Proteína
- 11.1 g
- Grasa
- 12.1 g
- Carbohidratos
- 13.3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Grasa saturada
- 9.6 g
- Sodio
- 456.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Lamb and barley soup
50min
Mashed potatoes
40min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chicken and pesto risoni
35min
Pea and ham soup
2h 20min
Chicken and sweet corn soup
30min
Tuna mornay
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min