Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- ½ carrot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g canned crushed tomatoes
- 650 g water
- 1 - 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper
- 1 chorizo sausage, cut into slices
- 350 g dried spaghetti
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- 12 pitted Kalamata olives, cut into slices (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2402.5 kJ / 572 kcal
- Proteína
- 25.3 g
- Carbohidratos
- 68 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 8.3 g
- Sodio
- 2221.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mexican cottage pie
1h 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pasta with tuna
30 min
Beef stroganoff
35 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30 min