Cauliflower soup with bacon dust
TM6 TM5

Cauliflower soup with bacon dust

4.7 ( 524 valoraciones )

Ingredientes

Bacon dust

  • 150 g rindless bacon rashers

Cauliflower soup

  • 60 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 900 g water
  • 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 950 g cauliflower cut into small florets (3 cm)
  • 2 pinches sea salt to taste
  • 3 pinches ground black pepper to taste
  • 25 g butter or olive oil, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
172.7 kcal / 725.5 kJ
Proteína
12.9 g
Grasa
10.3 g
Carbohidratos
4.6 g
Fibra
5.5 g
Grasa saturada
5.4 g
Sodio
1069.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas