Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
o 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 797 kJ / 191 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 2.5 g
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 30min
Zucchini soup
25min
Carrot and coriander soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Lentil and spinach soup
50min
Broccoli almond soup
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min