Dispositivos y accesorios
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
Prep. 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon zest and juice1
-
skinless salmon fillets (150-180 g each)4
-
eschalots cut into pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut into pieces100 g
-
fresh ginger (opcional) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
pouring (whipping) cream to taste50 - 100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
46 g
Calorías
2782 kJ /
664 kcal
Grasa
43 g
Fibra
9.4 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cooking split green peas
45min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Spring greens with grapefruit
30min
Peas and jamon
40min
Broccoli almond soup
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Avo and egg spread
35min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Asparagus and pea omelette
20min
Abundant breakfast bowl
30min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10min