Dispositivos y accesorios
Warm capsicum and tomato salad with olives
Prep. 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
yellow capsicums flesh pierced2
-
red capsicum flesh pierced1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil (see Tips)40 g
-
dried bay leaf1
-
fennel seeds1 tsp
-
olives drained (see Tips)100 g
-
sherry vinegar (see Tips)20 g
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)230 g
-
ripe tomatoes cut into wedges3
-
fresh basil leaves only, for garnishing
-
shaved Parmesan cheese to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
772.6 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
710.7 kJ /
169.2 kcal
Grasa
11.6 g
Fibra
5.8 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Jewelled quinoa salad
1 h 35 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Middle Eastern planked salmon
1 h 40 min
Mixed tomato and labne salad
24 h 20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Fresh fennel salad
10 min
Superfood salmon salad
1 h 5 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Cypriot grain salad
45 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 h