Dispositivos y accesorios
Lentil and mint salad
Prep. 15min
Total 3h 55min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
salt plus an extra ½ tsp3 pinches
-
water1200 g
-
split black lentils200 g
-
cherry tomatoes cut into quarters200 g
-
red onion cut into thin slices (1-2 mm - see Tips)80 g
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
297.1 mg
Proteína
12.8 g
Calorías
1345.8 kJ /
320.3 kcal
Grasa
16.1 g
Fibra
8 g
Grasa saturada
2.5 g
Carbohidratos
26.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva la Vegan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24h 50min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spring frittata
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Miso coleslaw
20min
Quinoa tabouli
12h 40min
Couscous tahini bowl
30min