Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes, plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil, leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce, leaves separated
- 150 g feta cheese, crumbled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1716 kJ / 408.5 kcal
- Proteína
- 23.1 g
- Carbohidratos
- 37.5 g
- Grasa
- 16.6 g
- Grasa saturada
- 5.1 g
- Fibra
- 9.5 g
- Sodio
- 813.1 mg
Recetas alternativas
Lentil hotpot
12h 45min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Baked spinach and feta mushrooms
35min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Beetroot salad
10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Quinoa tabouli
12h 40min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Risotto verde
45min