Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry cases
- 80 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 80 g brown rice
- 60 g buckwheat groats
- 50 g quinoa
- ½ tsp salt
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 egg
- 40 g cold water
Mushroom filling
- 20 g dried mushrooms (porcini, shiitake, etc)
- boiling water, for soaking
- 1 garlic clove
- 2 tsp olive oil
- 60 g cream cheese
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- 30 g walnuts
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp truffle oil, plus extra for drizzling
- 150 g fresh mushrooms of choice, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 338.8 kJ / 80.7 kcal
- Proteína
- 1.7 g
- Carbohidratos
- 5.6 g
- Grasa
- 5.8 g
- Fibra
- 0 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Sunflower and nori filling
3h 10min
Vegan mayonnaise
15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Warm wasabi potato salad
30min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Wholemeal spelt pastry
35min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min