Dispositivos y accesorios
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Prep. 20min
Total 1h 30min
14 pieces
Ingredientes
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
544.1 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
1110 kJ /
264 kcal
Grasa
22 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tartare sauce
10min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Peking-style duck pancakes
8h 50min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Hearty seafood chowder
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Earl Grey and whisky glaze
1h
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Anise-cured salmon
14h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min