
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Wasabi mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch fine salt to taste
- 25 g wasabi paste to taste
Asian crab cakes
- ½ lime zest only, no white pith
- 2 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)
- 250 g fresh crab meat or frozen crab meat, thawed
- 2 tbsp soy sauce
- 4 eggs
- 100 g breadcrumbs
- 70 g plain flour
- 1 - 2 pinches sea salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- 50 g white sesame seeds
- 2 tbsp vegetable oil
- Japanese pickled ginger to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 264 kcal / 1110 kJ
- Proteína
- 7.6 g
- Grasa
- 22 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Fibra
- 1 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Sodio
- 544.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Goi muc (squid salad)
45min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Béarnaise sauce
10min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Raspberry soufflés
1h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Citrus seafood salad
1h
Cheese soufflés
30min