Dispositivos y accesorios
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
Prep. 20min
Total 1h 30min
14 pieces
Ingredientes
Wasabi mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard2 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine salt to taste1 pinch
-
wasabi paste to taste25 g
Asian crab cakes
-
lime zest only, no white pith½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters (approx. 40 g)2
-
fresh crab meat or frozen crab meat, thawed250 g
-
soy sauce2 tbsp
-
eggs4
-
breadcrumbs100 g
-
plain flour70 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
white sesame seeds50 g
-
vegetable oil2 tbsp
-
Japanese pickled ginger to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
544.1 mg
Proteína
7.6 g
Calorías
1110 kJ /
264 kcal
Grasa
22 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Oysters with lime granita
5min
Wasabi mayonnaise
10min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Nam Jim
10min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Mango pudding
12h 15min
Brandy butter
10min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Oysters Mignonette
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Grilled scallops with chilli jam
25min