Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
Recetas alternativas
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Lemon and thyme oil
25min
Umami paste
5min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Asian-style mussels
30 min
Marinated capsicum
55min
Chilli crab pasta
35 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min