Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g rice vermicelli noodles
- 10 dried shiitake mushrooms
- 60 g peanut oil
- 4 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots, white part only (green fronds reserved)
- 1 - 2 fresh bird's eye chillies, plus extra for garnishing
- 12 sprigs fresh coriander, roots and stems (leaves reserved)
- 200 g medium raw prawns, peeled
- 200 g calamari tubes (approx. 2-3 tubes), cut into 1.5 x 5 cm strips
- 230 g canned bamboo shoots, drained
- 1 carrot, cut into julienne slices
- 120 g lime juice (approx. 6 limes)
- 100 g fish sauce
- 1 tbsp palm sugar (approx. 2 cm cube), grated
- 60 g sweet chilli sauce
- 2 tomatoes, deseeded and cut into strips (1 cm) (opcional)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1192 kJ / 284 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 20 g
- Grasa
- 11.6 g
- Grasa saturada
- 2.1 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 1699.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Prawn and noodle stir-fry
25min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Chilli crab pasta
35min
Thai-style fish cakes
30min
Quick prawn stir-fry
20min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Balti coconut fish curry
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Prawn stir-fry
25min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Spiced garlic prawns and calamari
15min