Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinated pork
- 300 g boneless pork shoulder, cut into slices (approx. 1 cm thick)
- 60 g sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 500 g water
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 slices pickled jalapeño chillies
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3150.3 kJ / 750.1 kcal
- Proteína
- 34.3 g
- Carbohidratos
- 70.5 g
- Grasa
- 34.7 g
- Grasa saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 1795 mg
Recetas alternativas
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Gyoza meatballs
35min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Char siew sauce
10 min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Pork belly ramen
4h 10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Char siu bao pork buns
6h 35 min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min