Dispositivos y accesorios
Jiao zi (Chinese dumplings)
Prep. 30min
Total 50min
30 pieces
Ingredientes
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)200 g
-
celery cut into pieces40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces40 g
-
salt1 ½ tsp
-
mince (pork, chicken or beef)250 g
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tsp
-
dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)1 package
-
water
-
water600 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
177.5 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
148.6 kJ /
35.4 kcal
Grasa
1.7 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
0.4 g
Carbohidratos
2.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 h
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 h 45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 h 25 min
Wonton soup (pork)
45 min
Wonton wrappers
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 h 35 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 h 25 min
Okonomiyaki
30 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 h
Wonton soup
1 h