
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives cut into quarters
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground white pepper to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil plus extra to grease
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 46.2 kcal / 194.2 kJ
- Proteína
- 2.4 g
- Grasa
- 3.1 g
- Carbohidratos
- 2.2 g
- Fibra
- 0.3 g
- Grasa saturada
- 0.6 g
- Sodio
- 93.1 mg
Recetas alternativas
Wonton soup
1h
Wonton soup (pork)
45min
Wonton wrappers
55min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Char siew sauce
10min
Char siu bao pork buns
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Pork and prawn dumplings
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Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min