Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 27.2 g
- Grasa saturada
- 10.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 796.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken teriyaki
20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Chicken chasseur
1h 50min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Seared steak and rocket salad
20min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4h 35min
Beef brisket chilli con carne
7h