Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 130 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (3-4 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 100 g red wine
- 6 anchovy fillets
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp fennel seeds, lightly crushed
- 300 g canned chopped tomatoes
- 25 g tomato paste
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp dried thyme
- 50 g shaved Parmesan cheese
- 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Proteína
- 49 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 34.8 g
- Grasa saturada
- 11.1 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 758.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Chicken chasseur
1h 50min
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef brisket chilli con carne
7h