
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 fresh red bird's eye chilli trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger peeled
- 150 g brown onion cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 476.8 kcal / 2002.4 kJ
- Proteína
- 45 g
- Grasa
- 26.2 g
- Carbohidratos
- 15.8 g
- Fibra
- 5.3 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Sodio
- 1628.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chicken chasseur
1h 50min
Wonton soup (pork)
45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef brisket chilli con carne
7h
Beef and mushroom stroganoff
40min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Custard (TM6)
15min