Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Master stock
- 1000 g water
- 70 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 20 g Shaoxing wine
- ½ tsp salt
- ½ cinnamon quill
- 1 star anise
- 1 tsp fennel seeds
- 2 whole cloves
- 1 piece orange peel (4 x 3 cm), no white pith
Chicken
- 800 g chicken winglets, skin on
- 150 g rice wine vinegar
- 1 tbsp molasses
- 1 tbsp Chinese five spice
Salad
- 200 g carrots, cut into thirds
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into thirds
- 120 g radishes
- 200 g daikon, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh green chilli, cut into halves and deseeded
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 40 g rice wine vinegar
- 20 g light soy sauce
- ½ lemon, juice only
- 1 tsp sesame oil
- ½ tsp ground white pepper
- 50 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp sesame seeds
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2749 kJ / 654.5 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 17 g
- Grasa
- 44.5 g
- Grasa saturada
- 12.5 g
- Fibra
- 8.2 g
- Sodio
- 1890.8 mg
Recetas alternativas
Beef rendang
1h 55min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chilli lime sauce
5min
Hong shao rou (braised pork belly)
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Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
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Pork ribs with black bean sauce
2h
Asian beef salad with peanut dressing
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Citrus seafood salad
1h
Hong Kong-style roast pork belly
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Banh bao (steamed pork buns)
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Thai-style grilled pork skewers
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Wonton soup
1h