Dispositivos y accesorios
Taiwanese sticky rice
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
glutinous rice400 g
-
water plus extra for soaking500 gram
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
oil40 g
-
sesame oil10 g
-
dried shrimp (see Tip)20 g
-
boneless skinless pork belly cut into thin strips (5 mm)200 g
-
soy sauce60 g
-
icing sugar½ tsp
-
salt (optional)½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20.1 g
Calorías
2519 kJ /
599 kcal
Grasa
21.6 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
80 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Made in Taiwan
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Taiwanese three cup chicken
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Pork belly ramen
4h 10min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Pork belly with spring onions
1h 10min