
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 1 - 2 dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 613.8 kcal / 2577.8 kJ
- Proteína
- 41.9 g
- Grasa
- 46.2 g
- Carbohidratos
- 8.2 g
- Fibra
- 2.5 g
- Grasa saturada
- 13.7 g
- Sodio
- 1640 mg
Recetas alternativas
Taiwanese three cup chicken
20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Yee Mee
30min