Dispositivos y accesorios
Taiwanese three cup chicken
Prep. 5min
Total 20min
4 portion
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
fresh chillies deseeded and cut into pieces10 g
-
sesame oil, toasted10 g
-
chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
dark soy sauce15 g
-
rock sugar15 g
-
light soy sauce30 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
42 g
Calorías
1382 kJ /
330 kcal
Grasa
15 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Favourites
28 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Braised pork belly
55min
Oil-free honey chicken wings
50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Lemon Chicken
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Rice Wine Chicken
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Yee Mee
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min