Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
TM6 TM5

Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi

4.2 (41 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g cooking oil
  • 60 g onions, cut in slices
  • 3 fresh shiitake mushrooms, cut in slices
  • 1 fresh green chilli, cut in slices
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g garlic cloves
  • 2 cm fresh ginger
  • 100 g pork belly, skinless, cut in thin slices (0.3 cm)
  • 150 g kimchi (Korean fermented vegetable)
  • 1 tbsp rice wine
  • 1 tbsp gochujang (Korean chilli paste)
  • 1 tbsp spring onions, white part only, chopped
  • 3 - 4 drops sesame oil
  • 1 tsp white sesame seeds, toasted, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1499.3 kJ / 358.3 kcal
Proteína
5.9 g
Carbohidratos
21.5 g
Grasa
27.8 g
Fibra
3.2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas