Dispositivos y accesorios
Steamed Pork Patty With Rice
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
minced pork200 g
-
sugar½ tsp
-
white pepper powder for seasoning1 pinch
-
pickled cabbages (tung choy) soaked for 5 minutes20 g
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
water3 tbsp
-
eggs4
-
salt adjust to taste1 pinch
-
water1400 g
-
long-grained white rice rinsed200 g
-
French beans trimmed80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18 g
Calorías
1414 kJ /
338 kcal
Grasa
10 g
Fibra
0.7 g
Carbohidratos
41 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian All-in-One
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min
Rice Wine Chicken
30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min