
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g fresh ginger
- 150 g chicken thigh with skin, boneless, cut in cubes (2 cm)
- 3 tbsp light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- ¼ tsp sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 2100 g water
- 300 g glutinous rice soaked for 2 hours, rinsed
- ¼ tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 pinch white pepper powder
- 2 garlic cloves
- 30 g shallots
- 40 g cooking oil plus extra for greasing
- 10 g dried shrimp rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx 2 sausages), cut in slices (0.2 cm)
- 15 g Chinese dried mushrooms soaked to soften, cut in halves
- 2 lotus leaves soaked in hot water to soften, stem removed, cut in halves
- 2 salted egg yolks cut in halves (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 451 kcal / 1887 kJ
- Proteína
- 24.7 g
- Grasa
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 72.3 g
- Fibra
- 3.6 g
Recetas alternativas
Sesame Crème
10min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Fresh Prawn Paste
1h 20min
Yam Rice
45min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Homemade Soy Milk
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min