Dried Scallop Fish Slice Congee

4.7 3 valoraciones
Prep. 5min
Total 30min
5 portions

Ingredientes

  • fish fillets (threadfin), with skin, sliced
    400 g
  • toasted sesame oil
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • cornflour (starch)
    1 tsp
  • white pepper powder
    ½ tsp
  • white Jasmine rice rinsed
    120 g
  • dried scallops (approx. 20g), soaked to soften
    2
  • chicken stock
    1500 g
  • fresh ginger shredded, soaked in water
    30 g
  • spring onions thinly sliced
    1 sprig
  • fresh red chilli sliced
    1
  • fried garlic
    1 tbsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • soy sauce
    1 tbsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1022.6 mg
Proteína 28 g
Calorías 1466.2 kJ / 350.4 kcal
Grasa 7.6 g
Fibra 0.6 g
Grasa saturada 1.8 g
Carbohidratos 40.8 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...