Cantonese Steamed Fish
TM6 TM5

Cantonese Steamed Fish

4.8 (12 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g soy sauce
  • 770 g water
  • 20 g sugar
  • 4 sprigs coriander roots
  • 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
  • 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
  • 3 cm fresh ginger slices
  • 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)
  • 2 sprigs coriander leaves, to garnish
  • 2 tbsp shallot oil, to garnish
  • 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1207 kJ / 289 kcal
Proteína
30 g
Carbohidratos
9 g
Grasa
14 g
Grasa saturada
5 g
Fibra
1 g
Sodio
735 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas