Dispositivos y accesorios
Pandan Sponge Cake
Prep. 5min
Total 1h
8 slices
Ingredientes
-
eggs5
-
sugar adjust to taste60 g
-
coconut oil2 tbsp
-
milk1 ½ tbsp
-
pandan paste (see tips)¼ - 1 tsp
-
self-raising flour50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
128.1 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
577 kJ /
137.9 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
0.2 g
Grasa saturada
4.5 g
Carbohidratos
12.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sambal Kangkung
10min
KL Hokkien Noodles
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Soy Braised Whole Chicken
Ninguna calificación
Mapo tofu
30min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Ninguna calificación
Stir-fry Baby Bak Choy
10min