Dispositivos y accesorios
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
Prep. 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
water2250 g
-
pandan leaves7
-
mung beans soaked for 2 hours (see tips)250 g
-
brown slab sugar160 g
-
potato starch (see tips)40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
28.8 mg
Proteína
10 g
Calorías
1073.1 kJ /
256.5 kcal
Grasa
0.5 g
Fibra
6.8 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
Sweet Tooth
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h
Cantonese Steamed Fish
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Yam Rice
45min