Steamed Chicken with Dang Gui
TM6 TM5 TM31

Steamed Chicken with Dang Gui

4.6 (21 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 - 50 g fresh ginger, cut into thin slices
  • 500 g chicken, with skin and bone, cut in pieces (2-3 cm)
  • 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g oyster sauce
  • 2 tsp wolfberries (goji), rinsed
  • 5 slices dang gui (Chinese angelica root)
  • ¼ tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 10 Chinese red dates, pitted
  • 800 g water

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1423 kJ / 340 kcal
Proteína
24 g
Carbohidratos
4 g
Grasa
24 g
Fibra
0 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas