Dispositivos y accesorios
Foochow Nourishing Chicken Soup
Prep. 5min
Total 1h 20min
5 portions
Ingredientes
-
sesame oil dark (roasted)20 g
-
fresh ginger smashed50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, squeezed8
-
kampung chicken cut in chunks (5 cm)750 g
-
water1000 g
-
honey date1
-
Chinese red dates deseeded30 g
-
Foochow glutinous red wine plus 1 tbsp for cooking55 g
-
wolfberries (goji)15 g
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
164 mg
Proteína
23 g
Calorías
1393 kJ /
333 kcal
Grasa
22 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
6 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Tomato-egg soup
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Dried Shrimp Sambal
55min
Fried Beehoon
20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Stir fried broccoli with carrot
15min