Dispositivos y accesorios
Bitter Gourd Salted Vege Soup
Prep. 5min
Total 1h 15min
5 portions
Ingredientes
-
water2200 g
-
pork neck bones cut in pieces (4 cm)400 g
-
salted vegetables (hum choi) rinsed, soaked for 30 minutes, cut in pieces (3 cm)250 g
-
carrots cut in slices50 g
-
bitter gourd cut in strips (1 cm), core removed250 g
-
salted plum in brine, pitted1
-
yellow onions cut in wedges80 g
-
fresh ginger slices3
-
wolfberries (goji)20 g
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
419 mg
Proteína
23 g
Calorías
941 kJ /
225 kcal
Grasa
9 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
3 g
Carbohidratos
13 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Seafood Porridge
45min
Sesame Crème
10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Lemon Chicken
25min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Chai Buey
1h 45min