
Dispositivos y accesorios
Rice Wine Chicken
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (opcional)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
478 kcal /
2000 kJ
Proteína
38 g
Grasa
24 g
Carbohidratos
7 g
Fibra
3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Sesame Crème
10min
Yam Rice
45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Chai Buey
1h 45min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Taiwanese three cup chicken
20min