Dispositivos y accesorios
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
cooking oil20 g
-
roasted pork cut in 1 cm strips300 g
-
leek cut in 3 cm strips5 sprigs
-
light soy sauce2 tsp
-
water20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sugar½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
106 mg
Proteína
22 g
Calorías
979 kJ /
234 kcal
Grasa
8 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
2 g
Carbohidratos
19 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 h 10min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 h 25min
Mustard Green Rice
35min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Taiwanese three cup chicken
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 h 5min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Tomato-egg soup
20min
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 h
Green Chillies With Pork Belly
25min