Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Carbohidratos
- 58.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasa saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sodio
- 2528.8 mg
Recetas alternativas
Beef rendang
1h 55min
Chicken and sweet corn soup
30min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Minestrone
40min
Seafood con arroz
45min
Lamb and quinoa stew
1h
Pork with black bean sauce
30min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
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Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min