Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Proteína
- 54.7 g
- Carbohidratos
- 58.8 g
- Grasa
- 20.6 g
- Grasa saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 14.9 g
- Sodio
- 2528.8 mg
Recetas alternativas
Six-layer cake
5h 45 min
Prawn stir-fry
25min
Asian master stock
1h 45min
Cauliflower "fried" rice
45min
Lemon tart
2h 15min
Zesty avocado with crab
10min
Miso soup
30min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Quick prawn stir-fry
20min
Guacamole with mango
10min
Pork with black bean sauce
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min