
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
White balsamic reduction
- 1 lemon zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns (see Tips)
- 6 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
Bolognaise sauce
- ½ onion
- 1 garlic clove
- 1 carrot cut into pieces
- 1 celery stalk cut into pieces
- 1 rindless bacon rasher cut into pieces
- 30 g olive oil
- 150 g beef mince
- 100 g pork mince
- 1 tbsp white balsamic reduction
- 60 g tomato paste
- 80 g water
- 1 - 2 pinches sea salt to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- fresh basil leaves to garnish (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 524 kcal / 2202 kJ
- Proteína
- 35.4 g
- Grasa
- 37.5 g
- Carbohidratos
- 10 g
- Fibra
- 3.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Boiled eggs
20min
Traditional gravy
25min
Guinness beef pies
2h 15min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min