Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Proteína
- 42.9 g
- Carbohidratos
- 0 g
- Grasa
- 6.9 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 0.1 g
- Sodio
- 154.5 mg
Recetas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Prawn and mushroom crepes
50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Wonton soup (pork)
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min