
Versiones compatibles
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 728.2 kcal / 3058.5 kJ
- Proteína
- 48.1 g
- Grasa
- 60.1 g
- Carbohidratos
- 0.7 g
- Fibra
- 0.6 g
- Grasa saturada
- 34.8 g
- Sodio
- 1243.2 mg
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min