Eggs with coconut curry sauce
TM6 TM5

Eggs with coconut curry sauce

3.9 (60 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g water
  • 8 eggs, room temperature (see Tips)
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
  • 20 g ghee (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp garam masala
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g coconut milk
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1624.6 kJ / 386.8 kcal
Proteína
17.7 g
Carbohidratos
6.8 g
Grasa
32.1 g
Grasa saturada
19.5 g
Fibra
3 g
Sodio
776.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas